Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

VERSENYZŐ

Szerbia Köztársaság - Република Србија (narancs)

Versenyző:
Suzana Sekulić
Ló neve: 
Shagya VII-4
Ló kora: 
9
Ló neme: 
herélt
Ló fajtája: 
Shagya-arab
Ló színe: 
szürke
Ló tulajdonosa: 
Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft.

Versenyző bemutatása:

 

Lovas / Rider: Suzana Sekulić

Suzana 1989-ben született Zomborban, Szerbia északi részén. Első lépéseit lóháton 13 évesen tette, amikor az édesapja vásárolt egy lovat a születésnapjára. Néhány hónap múlva az iskolai szünet után díjugrató edzésekre kezd járni a Zobnatica ménesbirtokra. Első edzője Predrag Ilic volt, az egyik legismertebb ember a lovas sport területén Szerbiában.

Pályája során részt vett monte ügető versenyen, „Falunapon” félvér lovakkal rendezett versenyeken, ahol sokszor nyert, tradícionális versenyeken Zobnaticaban, és egy amatőr hölgy zsokék számára szervezett síkversenyen.

Suzana rendkívül kitartó. Munkalovasként dolgozik a Zobnatica ménesbirtok versenyistállójában állandó munkája mellett. 9 ló és egy rendkívül sikeres lovasiskola tulajdonosa. 2012-ben nyitotta meg lovardáját Zomborban, ahol Suzana a vezető oktató.

 

Csapatvezető / Team Leader: Vukašin Dmitrić

Vukašin 1992-ben született a belgrádi versenypálya melletti utcában. Egész életét lovak között és lovas rendezvényeken töltötte szerte a világon. Telivér tulajdonos és edző, vezető beosztású a Zobnatica ménesbirtokon és lóverseny újságíró számos újságnál és honlapon. Turizmus szakon diplomázott Belgrádban és e két szép szakmát vegyítve utazik és lovakkal foglalkozik. A 2015-ös és a 2016-os Nemzeti Vágtán Vukašin volt a szerb csapat vezetője és csapata 2015-ben 3. helyezést ért el a nemzetközi versenyen.