Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Ismét dobogón a vízilabdás fiúk

Nem először tolták a kocsit hazánk ismert vízilabdásai a Nemzeti Vágta MVM PAKSI ATOMERŐMŰ Kocsitoló versenyén. Hiába a rutin, bár idén is dobogósok, harmadik helyen végeztek a fiúk. Elsőként a Magyar amerikaifutball-válogatott csapata, másodikként pedig Kocs község csapata ért célba.

- Bár az eredmény nem változott a tavalyi évhez képest – hiszen ismét harmadikként értünk célba -, ugyanolyan jól éreztük magunkat! Idén más taktikával indultunk neki a versenynek, azt gondoltuk, hogyha a külső íven megpróbáljuk a kocsinkat rátolni a többiekre, akkor nyerhetünk, de ez végül nem sikerült – mondták a srácok, akik jövőre is örömmel nekifutnának a távnak.


2015. szeptember 20.
- Megmutatkozott, hogy a víz a mi közegünk, ráadásul amerikai focistákkal és hivatásos kocsitolókkal versenyeztünk. Másrészt talán azért is jobb formában lehettek a többiek, mert nekik nem volt délelőtt kétórás edzésük. Mi nem vagyunk hozzászokva a rohangáláshoz, maximum kétszáz métert szoktunk futni edzések előtt bemelegítésként, míg az amerikai futballisták egész edzés során futnak! A kocsiak pedig hivatásos szekértolók, ők egész évben erre edzenek. Gondolkodunk azon, hogyha jövőre is indulunk, akkor kellőképpen rákészülünk a versenyre, mert jövőre jobb eredményt szeretnénk elérni!

2015. szeptember 20.