Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Hatvanban mindenki a Nemzeti Vágtát várja

„Annyi öröm, annyi emlék, annyi vidámság kapcsolódik a Nemzeti Vágtához, és olyan sokat köszönhetünk a rendezvénynek!” – áradozik Sáfrány László, a Hatvani Csapat vezetője.

 
 
„Nálunk tényleg mindenki várja a 2014-es Nemzeti Vágtát, készül rá az egész város, beszélnek róla, megmozgatja az embereket, valamennyien izgulnak, drukkolnak és a maguk lehetőségei szerint segítenek az előkészületekben.” A Hatvani Csapat a kezdetektől részt vesz a rendezvényen, idén másodszor Elővágtát is szerveznek. „Eddig minden évben jelen voltunk, egy olyan esztendő volt, amikor nem indultunk, de akkor is elmentünk a versenyre. Az idei megmérettetésre már készülünk, ugyanazzal a zsokéval, ugyanazzal a felvezetővel megyünk.
 
  
 
A hatvaniaknak az elmúlt években még nem sikerült kiemelkedő helyezést elérniük a Nemzeti Vágtán, de ez semmit sem számít nekik, kitartásuk töretlen, lelkesedésük példátlan. „1997-től működik a Hatvani Lovas Egyesület, amit egyértelműen a lovak, a lovas sport iránti szeretet tart össze. Amikor először indultunk a Nemzeti Vágtán, az egy lökést, valami többletet adott nekünk. Természetesen szeretünk ugyan versenyezni, de nem az elért eredmények számítanak, sokkal fontosabb, hogy benne lehetünk ebben a lovas közösségben, hogy jó kapcsolatokat alakítottunk ki, és hogy az előkészületek, meg a verseny alatt olyan fantasztikus hangulat van a városban, és az emberek között, hogy az mindent megér. Arról nem is beszélve, hogy a Nemzeti Vágta a legnépszerűbb lovas rendezvénnyé nőtte ki magát, és mi ott lehetünk!
 
Drukkoljunk Hatvannak is!
 
  
 
 
  
 
 
2014. május 22.