Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Új időpontban az Izsáki Vágta – június 23.

- Duplán megéri jelentkezni -

Második alkalommal rendeznek Nemzeti Vágta előfutamot Izsákon. A június 23-i, szombati eseményt ezúttal is óriási érdeklődés előzi meg.

Bár a májusra tervezett eseményt a rossz időjárás meghiúsította, ez a lovasok kedvét egyáltalán nem szegte. Több lovas is kemény edzésnek vetette alá magát a tavalyi elővágta óta, így nem túlzás azt állítani: a környék legjobb lovai és lovasai állnak majd a rajtvonalhoz. Ám mindközül csak az első kettő lehet az a szerencsés, aki végül részt vehet a szeptember 15-16-i Nemzeti Vágtán a fővárosi Hősök terén.

A látogatókat 10 órától várják a programok, az előfutamok - a jelentkezők számától függően több körben - 12 órától indulnak, a mindent eldöntő küzdelem 16.30-kor veszi kezdetét. Az Izsáki Elővágtára még most sincs késő jelentkezni, sőt, a helyi Biczó csárda felajánlja, hogy akár az ő színeikben is elrajtolhat egy ügyes lovas, amennyiben rendelkezik a kiírásnak megfelelő lóval.

 

  

 

Figyelem! Az Izsáki Vágtára a szervező Biczó Csárda állja a jelentkező nevezési díját. Vajon ki lesz az, aki elviszi a többmillós fődíjat szeptemberben? Próbáljon szerencsét, hiszen duplán megéri jelentkezni! Csak el kell küldeni a jelentkezést a következő email-címre: biczocsarda@biczocsarda.hu.

Az elővágta eseményein túl, Biczó-kupa néven, C kat. fogathajtó versenyben is gyönyörködhet a nagyérdemű. Jelentős számú fogat várható. Mindemellett lesz csikósbemutató, népművészek vására, pónilovaglás, valamint a tavalyi Nemzeti Vágtán óriási sikerrel debütált biga kocsiverseny. Ez utóbbin kíméletlen küzdelem zajlik a hajtók közt, miközben vad iramban száguldanak paripáik. A versenypálya feszültséggel teli hangulatát a lelátón helyet foglaló nézők is átélhetik, sőt, fogadást köthetnek a verseny kimenetelére: vajon mely nemzeti színbe öltözetett biga és hajtója nyeri meg a versengést?

 

 

 

A látványos és izgalmas programok után a pinceborozóban cigányzenés est várja a szórakozni vágyókat, míg a partizenét kedvelőket a Hip Hop Boyz táncoltatja meg. Mindez jövő szombaton Izsákon, ön se maradjon le róla!

 

Nyomtatóbarát változat > >>

 

Fotók a tavalyi Izsáki Vágtáról > >>

 

2012.06.12.
 
  
Greased Lightbox
+-

Loading image

Click anywhere to cancel

Image unavailable