Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Dél-Alföldi Vágta
2011. július 17.

2011. legnagyobb lovas rendezvénye Csongrád megyében a Nemzeti Vágta előfutama lesz, a Dél-Alföldi Vágta!

Aki kilátogat július 17-én Bordányba az M és Társa SE lovas pályára, nem csak egy családias hangulatú piknikben lesz része, hanem egy komplett sporteseményben, hiszen a Nemzeti Vágta bordányi előfutamában helyett kapott Szeged Város Díjugrató Nagydíja, valamint a Csongrád megyei B kategóriás díjugrató verseny is.

A korán érkezőket zenés ébresztővel várják a szervezők, valamint  megtekinthetik  a póni versenyszámot, mely után azonnal kezdetét veszi a Dél-Alföldi régiós előfutam első része.

A délután folyamán az elővágta második részére is sor kerül, de hogy az izgalmak ne érjenek itt véget, a Colosseum Hotel Mórahalom Díjugrató Kupa, B2 nyitott amatőr, minősítő verseny,- a Homokháti Kistérség Díjugrató Kupa verseny,- valamint a Szeged Város Nagydíja, B4 nyitott, felnőtt versenyszám indulóinak is szurkolhatnak a kilátogatók.
A versengés okozta izgalmakból tehát egész biztos nem lesz hiány a Nemzeti Vágta soron következő előfutamán!

Akiket viszont kimerít egy-egy szoros futam nyomon követése, az is találni fog magának könnyedebb kikapcsolódást ígérő programot, mivel az elővágta teljes ideje sok érdekes program színesíti a bordányi előfutamot!

A Dél-Alföldi Vágtára még jelentkezhetnek a vállalkozó kedvű lovasok! A szervezők 2011. július 16-ig illetve a helyszínen július 17-én reggel 8 óráig várják a nevezőket!
 
További részletek a Dél-Alföldi Vágta hivatalos oldalán valamint a Nemzeti Vágta Facebook profilján, ahol első kézből értesülhet a Nemzeti Vágta exkluzív híreiről!
 
Hajrá lovasok!