Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

A Vágta után is van élet!

“A vágta után is van élet” mottóval tart június 13-án nyílt napot az öreg, beteg, sérült lovakért létrehozott Bottyán Equus Hungária Közhasznú Alapítvány, ahová a szervezők minden állatbarátot szeretettel várnak.

A lovak iránt érzett tisztelet és szeretet késztetett arra néhány állatszeretőt, hogy kilenc évvel ezelőtt létrehozza a Bottyán Equus Hungária Közhasznú Alapítványt az  öreg, beteg, sérült lovakért.

Ez az alapítvány június 13-án, azaz most szombaton nyílt napot tart Őrbottyánban, amelynek célja, hogy a szervezők még inkább felhívják a figyelmet egy helyre, ahol minden a csodálatos állatokról, a lovakról szól.  

Reménykedem, hogy előbb-utóbb mindenkiben tudatosul az érzés, hogy a lovak, azon túl, hogy a természet csodálatos lényei, rendkívül fontos szerepet töltenek be az emberiség életében, beleérve a régmúlt időket is. Mint állatvédő úgy érzem, ezt nem szabadna elfelejtenünk, és meg kellene becsülni őket a múltjukért, a jelenükért és a jövőjükért, tisztelnünk kellene őket az életükért, amelyet az ember szolgálatában töltöttek” – hangsúlyozta az alapítvány alapító tagja, Rédei Attiláné.