Nemzeti Vágta a Hősök terén, Budapest 2015. Szeptember 18-20.

Idén is színes programsorozattal vár mindenkit a Hevesi Vágta

Elérkeztünk a Nemzeti Vágta előfutamainak sorában a Hevesi Vágtához. 2019. június 15-én a Kasper Lovastanyán állnak rajthoz a lovasok, hogy megmérkőzzenek a Hevesi Vágta futamain. A kishuszárokról se feledkezzünk meg, hiszen az ifjú lovasok is nyeregbe szállnak a Kishuszár Vágtán!

Idén immár harmadik alkalommal változik át az alatkai lovasbázis a Hevesi Vágta versenypályájává. Mint eddig minden alkalommal, most is színes program kavalkád várja a látogatókat, természetesen a lovakkal a főszerepben. A nap fogathajtó versennyel indul, majd lesz huszár bemutató, szabadidomítás, puszta-ötös bemutató, hagyományőrző csikós bemutató, a Győri Ördöglovasok műsora, valamint lovas-zenés mesejáték is. Természetesen rajthoz állnak a Hevesi Vágta és Kishuszár Vágta versenyzői is, hogy megküzdjenek a budapesti indulás jogáért.

Az egész napos programok között lesz többek között népművészeti vásár, népzenei koncertek, népi játékok, pónilovaglás és kézműves foglalkozások. A rendezvény ingyenesen látogatható, valamint a rendezvény helyszínére óránként ingyenes buszjárat indul a hevesi Városháza elől.

Fotógalériánk a 2018-as évi Hevesi Vágtáról »

2019. június 12.